Monday, January 31, 2011

Jawatan Kosong Dewan Bahasa Dan Pustaka (DBP)

Jawatan Kosong di Dewan Bahasa Dan Pustaka, Kerja Kosong di Dewan Bahasa Dan Pustaka, Jobs Malaysia 2011, Jawatan Kosong Terkini, Kerja Kosong 2011, Peluang Kerjaya di Dewan Bahasa Dan Pustaka, Jobs Vacancy at Dewan Bahasa Dan Pustaka, Career at Dewan Bahasa Dan Pustaka
Dewan Bahasa dan Pustaka dengan ini mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan untuk memohon jawatan yang berikut:

1. PEGAWAI TADBIR GRED N41
2. PENOLONG PEGAWAI TADBIR GRED N27

KLIK SINI UNTUK IKLAN PENUH SERTA SYARAT KELAYAKAN
KLIK SINI UNTUK MUAT TURUN BORANG PERMOHONAN

Cara Memohon:

Pemohon hendaklah menggunakan Borang Permohonan Jawatan (Borang Personel 27/99) yang boleh didapati di Bahagian Pengurusan Sumber Manusia, Jabatan Khidmat Pengurusan, Aras 17, Menara DBP, Dewan Bahasa dan Pustaka, Kuala Lumpur atau melalui pos dengan menyertakan sampul surat berukuran 38 cm x 25 cm bersetem 80 sen, beralamat sendiri dan dihantar ke alamat seperti di bawah. Pemohon juga boleh memuat turun borang melalui laman sesawang DBP: http://www.dbp.gov.my.

Borang permohonan yang lengkap hendaklah dikemukakan kepada :

KETUA PENGARAH,
DEWAN BAHASA DAN PUSTAKA,
PETI SURAT 10803,
50926 KUALA LUMPUR.

(u.p.: Ketua Bahagian Pengurusan Sumber Manusia)

Catatan AM:

Pemohon yang disenarai pendek sahaja yang akan dipanggil untuk menghadiri temu duga. Pemohon yang tidak menerima jawapan dalam tempoh tiga (3) bulan dari tarikh tutup permohonan ini dianggap TIDAK BERJAYA.

Tarikh Tutup Permohonan Pada 14 Februari 2011

Blogger templates

Dapatkan Informasi Jawatan Kosong Terus ke INBOX/SPAM Email Anda Secara Percuma Dengan Melanggan.

Masukkan Email Anda:

*Semak Email Anda Untuk Tujuan Pengaktifan

 

Popular Posts