Monday, April 18, 2011

Jawatan Kosong di Majlis Perbandaran Manjung (MPM) April 2011

Jawatan Kosong di Majlis Perbandaran Manjung (MPM), Kerja Kosong di Majlis Perbandaran Manjung (MPM), Jobs Malaysia 2011, Jawatan Kosong Terkini, Kerja Kosong 2011, Peluang Kerjaya di Majlis Perbandaran Manjung (MPM), Jobs Vacancy at Majlis Perbandaran Manjung (MPM), Career at Majlis Perbandaran Manjung (MPM)Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia keutamaan kepada Rakyat Negeri Perak Darul Ridzuan yang berkelayakan sahaja, untuk mengisi kekosongan jawatan-jawatan seperti didalam iklan.

1. Pegawai Perancang Bandar dan Desa Gred J41

KLIK SINI UNTUK SYARAT KELAYAKAN/PERMOHONAN ONLINE/MAKLUMAT LANJUT

Cara Memohon:-
(a) Permohonan hendaklah dibuat secara online melalui portal MPM http://www.mpm.gov.my. Bantuan pengguna disediakan sebagai panduan mengisi borang perjawatan tersebut.

(b) Borang online yang telah lengkap diisi hendaklah dicetak dan disertakan dengan salinan Kad Pengenalan, Sijil Kelahiran, sijil-sijil yang berkaitan, sijil-sijil persekolahan yang telah disahkan dan sekeping gambar terbaru berukuran pasport.

(c) Borang permohonan yang telah lengkap diisi hendaklah dihantar dalam sampul surat berukuran (saiz A4) 23sm x 11sm. Disudut atas sebelah kiri sampul surat hendaklah ditulis kesemua pilihan jawatan jawatan yang dipohon bersama no. kad pengenalan.

(d) Pegawai yang sedang berkhidmat dalam Kerajaan, Badan Berkanun atau Kuasa-Kuasa Tempatan hendaklah menghantar permohonan melalui Ketua Jabatan masing-masing dengan menyertakan Kenyataan Perkhidmatan yang dikemaskini berdasarkan Perintah Am Bab ‘A’ Perenggan 17.

Permohonan hendaklah sampai kepada:-

YANG DIPERTUA
MAJLIS PERBANDARAN MANJUNG
JALAN PINANG RAJA
32040 SERI MANJUNG
PERAK DARUL RIDZUAN


Tarikh Tutup Permohonan Pada 27 HB APR 2011

Blogger templates

Dapatkan Informasi Jawatan Kosong Terus ke INBOX/SPAM Email Anda Secara Percuma Dengan Melanggan.

Masukkan Email Anda:

*Semak Email Anda Untuk Tujuan Pengaktifan

 

Popular Posts