Saturday, 16 April 2011

Jawatan Kosong Perbadanan Kemajuan Negeri Negeri Sembilan (PKNNS) - April 2011

Jawatan Kosong di Perbadanan Kemajuan Negeri Negeri Sembilan (PKNNS), Kerja Kosong di Perbadanan Kemajuan Negeri Negeri Sembilan (PKNNS), Jobs Malaysia 2011, Jawatan Kosong Terkini, Kerja Kosong 2011, Peluang Kerjaya di Perbadanan Kemajuan Negeri Negeri Sembilan (PKNNS), Jobs Vacancy at Perbadanan Kemajuan Negeri Negeri Sembilan (PKNNS), Career at Perbadanan Kemajuan Negeri Negeri Sembilan (PKNNS)PKNNS merupakan sebuah Badan Berkanun Negeri bertanggungj awab sebagai Agensi Amanah yang progresif, inovatif dan kompetitif dalam melaksanakan polisi-polisi Pembangunan Kerajaan d an sebagai jentera penggerak pertumbuhan pembangunan ekonomi dan sosial Negeri Sembilan.

PKNNS mempelawa Warganegara Malaysia yang dinamik, kreatif, inovatif dan berkelayakan untuk mengisi jawatan-jawatan berikut :

1. JURUTERA J41
2. PEGAWAI TADBIR N41
3. PENOLONG PEGAWAI TADBIR N27
4. PENOLONG JURUTERA J29
5. PEMBANTU SETIAUSAHA PEJABAT N17
6. PEMBANTU AKAUNTAN W17
7. JURUTEKNIK J17
8. PEMANDU KENDERAAN R3

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN

Cara Memohon:-
1. Pemohon-pemohon yang sedang berkhidmat dalam Perkhidmatan Kerajaan / Badan Berkanun hendaklah mengemukakan permohonan melalui Ketua Jabatan masing-masing bersama Kenyataan Perkhidmatan yang kemaskini dan salinan Laporan Nilaian Prestasi Tahunan.

2. Permohonan boleh dibuat dengan mengemukakan latar diri (resume) yang mengandungi perkara-perkara berikut :

(i) Latar belakang Pendidikan
(ii) Pengalaman Bekerja
(iii) Kemahiran
(iv) Penglibatan Luar
(v) Rujukan
(vi) Nombor Telefon terkini untuk dihubungi.

3. Setiap permohonan hendaklah menyertakan salinan fotostat Kad Pengenalan, Surat Beranak, Sijil Berhenti Sekolah, Sijil-sijil kelayakan akademik serta lain-lain dokumen yang berkaitan yang telah disahkan benar.

4. Permohonan yang lengkap hendaklah dilampirkan Surat(Cover Letter) yang memaklumkan nama jawatan yang dipohon dan dihantar kepada :

KETUA EKSEKUTIF
PERBADANAN KEMAJUAN NEGERI, NEGERI SEMBILAN
P.O.BOX 158, JALAN YAM TUAN,
70710 SEREMBAN. NEGERI SEMBILAN.


Atau

emailkan kepada: pknns@ns.gov.my

Tarikh Tutup Permohonan Pada 10 Mei 2011.

Popular Posts