Monday, April 25, 2011

Jawatan Kosong Terkini Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Johor (SPAJ) Mei 2011

Jawatan Kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Johor (SPAJ), Kerja Kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Johor (SPAJ), Jobs Malaysia 2011, Jawatan Kosong Terkini, Kerja Kosong 2011, Peluang Kerjaya di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Johor (SPAJ), Jobs Vacancy at Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Johor (SPAJ), Career at Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Johor (SPAJ)Rakyat Negeri Johor Darul Ta’zim atau warganegara Malaysia yang telah menduduki Negeri Johor tidak kurang dari tiga (3) tahun berturut-turut dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan adalah dipelawa memohon jawatan-jawatan sebagaimana berikut:

1. PEGAWAI PSIKOLOGI S41
2. PEGAWAI VETERINAR G41
3. ARKITEK LANDSKAP J41
4. PEMBANTU TEKNIK LANDSKAP J29
5. JURUTEKNIK LANDSKAP J17
6. PENGAWAS HUTAN G11

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
MUAT TURUN BORANG PERMOHONAN

Cara Memohon:-
1. Permohonan hendaklah menggunakan Borang asal SPAJ.01 yang boleh di muat turun daripada laman web rasmi SPAJ http://spaj.johordt.gov.my

2. Borang-borang yang sempurna diisi hendaklah disertakan gambar berukuran pasport terkini dan juga SALINAN PHOTOSTAT Sijil Beranak, Kad Pengenalan, Sijil Keputusan Peperiksaan-Peperiksaan, Diploma atau Ijazah beserta salinan transkrip yang lengkap yang telah diakui salinan sah (Kumpulan A – Kumpulan Pengurusan dan Profesional atau Kumpulan B- Kumpulan Sokongan I) dan dicatatkan nama jawatan berkenaan di penjuru kiri atas setiap sampul surat. [Sekiranya permohonan tidak disertakan syarat sepertimana yang di atas, pihak kami akan menolak permohonan tersebut].

3. Bagi kelayakan Ijazah/Diploma/Sijil perlu mendapat pengiktirafan kelayakan di Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA) melalui laman web interaktif JPA http://www.interactive.jpa.gov.my/frmMainktiraf.asp dan melampirkan bersama borang permohonan.

4. Pegawai-pegawai Kerajaan yang sedang berkhidmat (Tetap dan Kontrak) hendaklah mengemukakan permohonan melalui Ketua Jabatan dan pastikan Kenyataan Perkhidmatan yang kemaskini dan Laporan Prestasi disertakan bersama.

5. Calon-calon dikehendaki menyatakan semua kelayakan yang ada semasa memohon apa jua jawatan yang diiklankan. Kelayakan tersebut hendaklah diisi didalam borang SPAJ. 01. PERMOHONAN HENDAKLAH DIHANTAR KEPADA:

Setiausaha
Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Johor
Aras 3, Blok A, Bangunan Dato’ Abdul Rahman Andak
Pusat Pentadbiran Baru Kerajaan Negeri Johor
79000 Nusajaya, Johor Darul Ta’zim.


Tarikh Tutup Permohonan Pada 13 Mei 2011

Blogger templates

Dapatkan Informasi Jawatan Kosong Terus ke INBOX/SPAM Email Anda Secara Percuma Dengan Melanggan.

Masukkan Email Anda:

*Semak Email Anda Untuk Tujuan Pengaktifan

 

Popular Posts