Wednesday, April 27, 2011

Temuduga Terbuka Angkatan Tentera Darat Malaysia Siri 170 dan 32 Tahun 2011

Jawatan Kosong di Angkatan Tentera Darat Malaysia, Kerja Kosong di Angkatan Tentera Darat Malaysia, Jobs Malaysia 2011, Jawatan Kosong Terkini, Kerja Kosong April-Mei 2011, Peluang Kerjaya di Angkatan Tentera Darat Malaysia, Jobs Vacancy at Angkatan Tentera Darat Malaysia, Career at Angkatan Tentera Darat Malaysia, logo Angkatan Tentera Darat Malaysia, temuduga terbuka Angkatan Tentera Darat MalaysiaTentera Darat Malaysia mempelawa Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk menghadiri sesi Pemilihan Awal Perajurit Muda Lelaki/KAGAT (Kor Agama Angkatan Tentera) dan Wanita/KAGAT (Kor Agama Angkatan Tentera). Mereka yang berjaya di dalam pemilihan awal akan ditawarkan untuk menghadiri sesi pemilihan akhir dan seterusnya bagi yang berjaya akan menjalani latihan asas ketenteraan selama 6 bulan di Pusat Latihan Asas Tentera Darat (PUSASDA), Port Dickson, Negeri Sembilan.

Temuduga Terbuka Perajurit Muda Angkatan Tentera Darat Malaysia

KLIK SINI UNTUK MAKLUMAT LANJUT TENTANG TEMUGA TERBUKA INI

MASA & TARIKH TEMUDUGA DIJALANKAN:-

MASA : JAM 08:00 PAGI HINGGA 05:00 PETANG
TARIKH : 26 Apr & 04 Mei 2011

Nota Penting:
SIJIL DAN DOKUMEN. Calon-calon yang berminat dijemput hadir ke Pusat-Pusat Pemilihan yang telah ditetapkan selewat-lewatnya pada jam 0830 pagi. Calon lelaki dikehendaki berpakaian kemas, baju kemeja lengan panjang, seluar panjang (bukan jeans), memakai kasut (dilarang memakai SELIPAR) dan calon wanita dikehendaki berpakaian kemas dan tidak menjolok mata. Calon juga dikehendaki membawa bersama alat tulis dan dokumen/sijil ASAL serta FOTOSTAT seperti berikut:

a. Kad Pengenalan Malaysia (MyKad) dalam keadaan baik. Bagi pemegang Kad Pengenalan Sementara (JPN 9) kemasukan ke dalam ATM adalah ditangguhkan sehingga Kad Pengenalan Malaysia (MyKad) diperolehi.
b. Sijil Daftar Kelahiran.
c. Sijil Akademik atau Slip Keputusan Peperiksaan. Slip Keputusan Peperiksaan hanya dipertimbangkan bagi calon yang menduduki peperiksaan SPM pada tahun 2010 sahaja.
d. Sijil Berhenti Sekolah.
e. Calon-calon dikehendaki membawa bersama sampul surat berukuran 16 sm x 23 sm bersetem RM 1.00.
f. Fotostat Kad Pengenalan ibubapa/Sijil Kematian kepada ibubapa yang telah meninggal dunia .
g. Sila bawa sekeping gambar warna yang terkini ukuran pasport (tidak dikembalikan).

Blogger templates

Dapatkan Informasi Jawatan Kosong Terus ke INBOX/SPAM Email Anda Secara Percuma Dengan Melanggan.

Masukkan Email Anda:

*Semak Email Anda Untuk Tujuan Pengaktifan

 

Popular Posts