Thursday, May 19, 2011

Jawatan Kosong Jabatan Kemajuan Masyarakat (KEMAS) 2011

Jawatan Kosong di Jabatan Kemajuan Masyarakat (KEMAS), Kerja Kosong di Jabatan Kemajuan Masyarakat (KEMAS), Jobs Malaysia 2011, Jawatan Kosong Terkini, Kerja Kosong Mei 2011, Peluang Kerjaya di Jabatan Kemajuan Masyarakat (KEMAS), Jobs Vacancy at Jabatan Kemajuan Masyarakat (KEMAS), Career at Jabatan Kemajuan Masyarakat (KEMAS), logo Jabatan Kemajuan Masyarakat (KEMAS)Jabatan Kemajuan Masyarakat (KEMAS) dengan ini mempelawa calon-calon Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan Jawatan di jabatan kami yang bertaraf Kontrak seperti berikut:

1. Pembantu Pembangunan Masyarakat Gred S17

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
MUAT TURUN BORANG PERMOHONAN

Cara Memohon:-
1. Borang permohonan KEMAS 1 Pin. 2005 hendaklah lengkap diisi dengan terang.

2. Semua borang permohonan hendaklah disertakan bersama sekeping gambar berukuran passport, salinan sijil lahir, salinan kad pengenalan, sijil-sijil akademik dan persekolahan, salinan Sijil Berhenti Sekolah, salinan SPM dan salinan Sijil Kegiatan Luar yang telah disahkan hendaklah dihantar ke Jabatan Kemajuan Masyarakat (KEMAS) Negeri yang dipohon seperti alamat di para 2.3 (b) yang boleh didapati di dokumen SYARAT KELAYAKAN/IKLAN PENUH yang telah diberikan sebelum tarikh tutup permohonan.

3. Sila tulis nama jawatan yang dipohon di sebelah atas kiri sampul (pemohon hanya layak memohon satu (1) jurusan sahaja).

Tarikh Tutup Permohonan Pada 30 Mei 2011

Blogger templates

Dapatkan Informasi Jawatan Kosong Terus ke INBOX/SPAM Email Anda Secara Percuma Dengan Melanggan.

Masukkan Email Anda:

*Semak Email Anda Untuk Tujuan Pengaktifan

 

Popular Posts