Friday, 13 May 2011

Jawatan Kosong Kementerian Pelancongan Malaysia (MOTOUR) 2011

Jawatan Kosong di Kementerian Pelancongan Malaysia (MOTOUR), Kerja Kosong di Kementerian Pelancongan Malaysia (MOTOUR), Jobs Malaysia 2011, Jawatan Kosong Terkini, Kerja Kosong Mei 2011, Peluang Kerjaya di Kementerian Pelancongan Malaysia (MOTOUR), Jobs Vacancy at Kementerian Pelancongan Malaysia (MOTOUR), Career at Kementerian Pelancongan Malaysia (MOTOUR), logo Kementerian Pelancongan Malaysia (MOTOUR)Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan bagi mengisi kekosongan jawatan di Kementerian Pelancongan Malaysia.

1. PEMANDU KENDERAAN GRED R3

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
MUAT TURUN BORANG PERMOHONAN

Cara Memohon:-
(a) Semua permohonan hendaklah dibuat dalam borang KPL 1/11 (borang salinan fotostat boleh digunakan) yang boleh diperolehi secara percuma dari Bahagian Pengurusan Sumber Manusia, Kementerian Pelancongan Malaysia di alamat berikut:

Bahagian Pengurusan Sumber Manusia,
Kementerian Pelancongan Malaysia,
Tingkat 23, 100 Putra Place,
The Mall, Jalan Putra
50350 Kuala Lumpur.

(Tel. 03-40430462)

(b) Pemohon yang berkehendakkan borang melalui pos hendaklah mengemukakan sampul surat berukuran 16sm X 23sm, beralamat sendiri dan bersetem yang mencukupi.

(c) Semua permohonan hendaklah disertakan dengan sekeping gambar terbaru berukuran pasport, salinan Sijil Kelahiran, salinan Kad Pengenalan, salinan Sijil-sijil Persekolahan dan Kelulusan dan dokumen-dokumen lain yang berkaitan yang telah di akui sah.

(d) Borang permohonan yang telah lengkap diisi hendaklah dihantar dalam sampul surat berukuran 16sm x 23sm. Di sudut atas sebelah kiri sampul surat hendaklah ditulis nama jawatan yang dipohon.

(e) Permohonan hendaklah disampaikan kepada:

Ketua Setiausaha
Kementerian Pelancongan Malaysia
Tingkat 23, 100 Putra Place,
The Mall, Jalan Putra
50350 Kuala Lumpur.

(u.p: Bahagian Pengurusan Sumber Manusia)

Tarikh Tutup Permohonan Pada 31 Mei 2011

Popular Posts