Friday, May 6, 2011

Jawatan Kosong Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani Malaysia (MOA) 2011

Jawatan Kosong di Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani Malaysia (MOA), Kerja Kosong di Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani Malaysia (MOA), Jobs Malaysia 2011, Jawatan Kosong Terkini, Kerja Kosong Mei 2011, Peluang Kerjaya di Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani Malaysia (MOA), Jobs Vacancy at Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani Malaysia (MOA), Career at Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani Malaysia (MOA), logo Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani Malaysia (MOA)Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan bagi mengisi kekosongan jawatan di Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani Malaysia.

1. Pembantu Am Pejabat Gred N1
2. Pemandu Kenderaan Gred R3
3. Pekerja Awam Gred R1

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
PERMOHONAN ATAS TALIAN (ONLINE)

Cara Memohon:-
1. Permohonan hendaklah dibuat dengan melayari laman web ‘JobsMalaysia.gov.my'. Untuk mendapatkan ketepatan bagi carian jawatan ini, anda hendaklah memulakan carian di ruang Carian Segera dengan menggunakan kata kunci "Kementerian" atau kata kunci yang berkaitan.

2. Pegawai sedang berkhidmat dalam Perkhidmatan Awam, Badan Berkanun atau Pihak Berkuasa Tempatan hendaklah mengemukakan permohonan melalui Ketua Jabatan masing-masing mengikut Peraturan 17 Peraturan-Peraturan Pegawai Awam (Pelantikan, Kenaikan Pangkat dan Penamatan Perkhidmatan) 2005 dan pastikan Kenyataan Perkhidmatan yang kemas kini serta Laporan Penilaian Prestasi Tahunan yang terkini dikepilkan.

Tarikh Tutup Permohonan Pada 15 Mei 2011

Blogger templates

Dapatkan Informasi Jawatan Kosong Terus ke INBOX/SPAM Email Anda Secara Percuma Dengan Melanggan.

Masukkan Email Anda:

*Semak Email Anda Untuk Tujuan Pengaktifan

 

Popular Posts