Thursday, 19 May 2011

Jawatan Kosong Lembaga Kenaf dan Tembakau Negara (LKTN) 2011

Jawatan Kosong di Lembaga Kenaf dan Tembakau Negara (LKTN), Kerja Kosong di Lembaga Kenaf dan Tembakau Negara (LKTN), Jobs Malaysia 2011, Jawatan Kosong Terkini, Kerja Kosong Mei 2011, Peluang Kerjaya di Lembaga Kenaf dan Tembakau Negara (LKTN), Jobs Vacancy at Lembaga Kenaf dan Tembakau Negara (LKTN), Career at Lembaga Kenaf dan Tembakau Negara (LKTN), logo Lembaga Kenaf dan Tembakau Negara (LKTN)Warganegara Malaysia yang berkelayakan, komited dan berdedikasi adalah dipelawa untuk berkhidmat di Lembaga Kenaf dan Tembakau Negara bagi jawatan-jawatan seperti berikut:-

1. Pegawai Ehwal Ekonomi Gred E41
2. Penolong Akauntan Gred W27
3. Penolong Pegawai Ehwal Ekonomi Gred E27
4. Pembantu Tadbir (Perkeranian/ Operasi) Gred N17
5. Pegawai Khidmat Pelanggan Gren N17
6. Pembantu Setiausaha Pejabat/ Setiausaha Pejabat Gred N17
7. Pembantu Ehwal Ekonomi Gred E17
8. Pereka Gred B17
9. Pembantu Am Pejabat Gred N1
10. Pekerja Awam Gred R1
11. Pemandu Kenderaan Gred R3

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
MUAT TURUN BORANG PERMOHONAN
PERMOHONAN PORTAL KERAJAAN (JOBSMALAYSIA)

Cara Memohon:-
a) Maklumat terperinci mengenai iklan boleh dirujuk di Laman Web Lembaga Kenaf dan Tembakau Negara (LKTN) iaitu http://www.lktn.gov.my atau melalui portal kerajaan di alamat www.jobsmalaysia.gov.my.

b) Permohonan jawatan boleh dibuat dengan menggunakan borang permohonan yang boleh didapati dari Ibu Pejabat Lembaga Kenaf dan Tembakau Negara, 15720 Kota Bharu, Kelantan atau dalam Laman Web LKTN.

c) Pemohon yang memohon melalui portal kerajaan TIDAK PERLU MENGHANTAR salinan sijil-sijil sehingga dihubungi untuk temu duga.

d) Untuk memohon jawatan LKTN melalui Portal Kerajaan hendaklah melalui ruang Carian Segera dengan menggunakan kata kunci "Lembaga" atau kata kunci berkaitan untuk mendapatkan ketepatan bagi carian jawatan LKTN.

e) Borang permohonan yang telah lengkap diisi perlu dikembalikan pada alamat seperti di "b)" sebelum atau pada tarikh tutup permohonan yang ditetapkan

Tarikh Tutup Permohonan Pada 06 Jun 2011

Popular Posts