Tuesday, 21 June 2011

Jawatan Kosong Pusat Kegiatan Guru (PKG) Negeri Sabah 2011

Jawatan Kosong di Pusat Kegiatan Guru (PKG) Negeri Sabah, Kerja Kosong di Pusat Kegiatan Guru (PKG) Negeri Sabah, Jobs Malaysia 2011, Jawatan Kosong Terkini, Kerja Kosong Jun (Terbuka) 2011, Peluang Kerjaya di Pusat Kegiatan Guru (PKG) Negeri Sabah, Jobs Vacancy at Pusat Kegiatan Guru (PKG) Negeri Sabah, Career at Pusat Kegiatan Guru (PKG) Negeri Sabah, logo Pusat Kegiatan Guru (PKG) Negeri SabahPegawai-pegawai Perkhidmatan Pendidikan yang sedang berkhidmat dan berminat adalah dipelawa memohon untuk mengisi kekosongan jawatan seperti berikut

1. Gred DGA29/DGA32 (Time Base), di:-
Pusat Kegiatan Guru (PKG) Nabawan
PKG Sipitang
PKG Pitas
PKG Tawau
PKG Kunak
PKG Sandakan

Cara Memohon:-
1. Permohonan hendaklah dibuat dengan mengisi borang yang boleh diperolehi di Pejabat Pelajaran Daerah/Pusat Kegiatan Guru di daerah-daerah berkenaan.

2. Pemohon hendaklah mengemukakan borang permohonan, salinan Sijil/Diploma serta dokumen-dokumen yang berkaitan. Perlu disahkan oleh pengetua/guru besar.

3. Borang yang lengkap diisi hendaklah disahkan oleh pengetua/guru besar bersama dokumen-dokumen yang diperlukan dan hendaklah dihantar melalui pengetua/guru besar kepada:

Ketua Penolong Pengarah
Bahagian Teknologi Pendidikan Negeri Sabah
Lorong Sahabat, Off Jalan Penampang Lama
89500 PENAMPANG


Pertanyaan lanjut boleh dikemukakan kepada Unit Pengurusan PTPB dan PKG di talian 088-710934.

Tarikh Tutup: TBA
(Permohonan jawatan akan ditutup apabila jawatan telah diisi)

Sumber Iklan: Laman Web Bahagian Teknologi Pendidikan Negeri Sabah

Popular Posts