Blogger templates

Home » , , » Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Johor (SPAJ)

Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Johor (SPAJ)

Written By harian metro on Wednesday, 20 July 2011 | 07:47

Jawatan Kosong Ogos 2011 Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Johor (SPAJ), Kerja Kosong Terkini Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Johor (SPAJ), Jobs Malaysia 2011, Jawatan Kosong Terkini, Kerja Kosong Ogos 2011, Peluang Kerjaya di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Johor (SPAJ), Jobs Vacancy at Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Johor (SPAJ), Career at Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Johor (SPAJ), logo Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Johor (SPAJ)Rakyat Negeri Johor Darul Ta’zim atau warganegara Malaysia yang telah menduduki Negeri Johor tidak kurang dari tiga (3) tahun berturut-turut dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan adalah dipelawa memohon jawatan sebagaimana berikut:

1. PEGAWAI TADBIR (LELAKI SAHAJA) N41

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
MUAT TURUN BORANG PERMOHONAN

Cara Memohon:-
1. Permohonan hendaklah menggunakan Borang asal SPAJ.01 yang boleh di muat turun daripada laman web rasmi SPAJ http://spaj.johordt.gov.my

2. Borang-borang yang sempurna diisi hendaklah disertakan gambar berukuran pasport terkini dan juga SALINAN PHOTOSTAT Sijil Beranak, Kad Pengenalan, Sijil Keputusan Peperiksaan-Peperiksaan, Diploma atau Ijazah beserta salinan transkrip yang lengkap yang telah diakui salinan sah (Kumpulan A – Kumpulan Pengurusan dan Profesional atau Kumpulan B- Kumpulan Sokongan I) dan dicatatkan nama jawatan berkenaan di penjuru kiri atas setiap sampul surat.

3. Bagi kelayakan Ijazah/Diploma/Sijil perlu mendapat pengiktirafan kelayakan di Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA) melalui laman web interaktif JPA http://www.interactive.jpa.gov.my/frmMainktiraf.asp dan melampirkan bersama borang permohonan.

4. Pegawai-pegawai Kerajaan yang sedang berkhidmat (Tetap dan Kontrak) hendaklah mengemukakan permohonan melalui Ketua Jabatan dan pastikan Kenyataan Perkhidmatan yang kemaskini dan Laporan Prestasi disertakan bersama.

5. Calon-calon dikehendaki menyatakan semua kelayakan yang ada semasa memohon apa jua jawatan yang diiklankan. Kelayakan tersebut hendaklah diisi didalam borang SPAJ. 01. PERMOHONAN HENDAKLAH DIHANTAR KEPADA:

Setiausaha,
Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Johor,
Aras 3, Blok A, Bangunan Dato’ Abdul Rahman Andak,
Kota Iskandar,
79000 Nusajaya, Johor Darul Ta’zim.


Tarikh Tutup Permohonan Pada 5 Ogos 2011
Share this article :

0 comments:

Post a Comment

stat

LinkWithin

Blog Archive

 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. friday - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger