Wednesday, 21 March 2012

Jawatan Kosong Jabatan Kemajuan Orang Asli (JAKOA)

Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang 18 tahun pada tarikh iklan ditutup, dipelawa memohon jawatan berikut :-

1. Pembantu Am Pejabat Gred N1
2. Pemandu Kenderaan Gred R3
3. Pekerja Awam R1 (Lelaki sahaja)

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
MUAT TURUN BORANG PERMOHONAN

Cara Memohon:-
(a) Sila gunakan borang JAKOA 1/2005 yang boleh diperolehi percuma daripada Jabatan ini atau layari laman web jabatan www.jakoa.gov.my. (klik ikon “Pautan Pantas” > Muat Turun)

(b) Sila sertakan bersama salinan sijil-sijil akademik, surat beranak, kad pengenalan dan dokumen-dokumen lain yang berkaitan SERTA sekeping gambar pemohon yang terbaru.

(c) Permohonan daripada pegawai yang sedang berkhidmat dalam Perkhidmatan Awam, Badan Berkanun atau Pihak Berkuasa Tempatan hendaklah berumur kurang daripada 50 tahun dan hendaklah melalui Ketua Jabatan masing-masing Dengan menyertakan salinan Kenyataan Perkhidmatan dan Laporan Nilaian Prestasi yang terkini.

(d) Sila catatkan nama jawatan yang dipohon disudut atas sebelah kiri sampul surat apabila mengemukakan permohonan.

(e) Permohonan yang tidak disertakan dengan dokumen yang diperlukan, tidak lengkap, tidak terang, tidak mematuhi syarat-syarat kelayakan, tidak menulis nombor kad pengenalan, tidak dikemukakan melalui ketua jabatan bagi pegawai yang sedang berkhidmat dan tidak ditandatangani dianggap tidak lengkap dan akan ditolak.

(f) Borang permohonan yang telah lengkap diisi boleh dihantar terus atau diposkan Kepada :

Ketua Pengarah
Jabatan Kemajuan Orang Asli
Seksyen Pengurusan Sumber Manusia
Bahagian Khidmat Pengurusan
Tingkat 20 & 20M, West Block
Wisma Selangor Dredging
142-C, Jalan Ampang
50548 KUALA LUMPUR


Tarikh tutup permohonan pada 6 APRIL 2012 (Jumaat)

Popular Posts